Формування евент-маркетингу - Ткачова, Надія Петрівна; Масалаб, Олександр Васильович (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
У доповіді розглядається сутність, цілі та етапи формування івент-маркетингу як ефективного інструменту просування бренду, товарів і послуг. Проаналізовано роль подій (івентів) у зміцненні емоційного зв’язку з цільовою аудиторією, підвищенні впізнаваності бренду та створенні позитивного іміджу компанії. Розкрито основні типи маркетингових подій, механізми їх організації та методи оцінки ефективності. Окреслено сучасні тренди у сфері івент-маркетингу.
Keywords: івент-маркетинг; подієвий маркетинг; бренд-комунікація; маркетингова стратегія; організація подій; емоційний вплив; взаємодія з аудиторією