Технологія обробки деталей машин - Доля, Віктор Миколайович; Доля, Оксана Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2015)
У конспекті лекцій розглянуті питання обробки типових деталей – валів та корпусів в умовах одиничного, серійного та масового типів виробництв. Подані методи обробки типових поверхонь деталей. Надані типові технологічні процеси виготовлення деталей машин. Призначено для студентів спеціальності 7.05050201 "Технології машинобудування" усіх форм навчання.
Keywords: технологія машинобудування; виробничий процес; технологічний процес; деталі машин; типова деталь; ступінчасті вали; корпусні деталі; багатоцільові верстати; автоматизовані верстати; агрегатні верстати; верстати з ЧПУ