Реструктуризація як засіб антикризового управління - Угрімова, Ірина Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуті питання проведення реструктуризації як антикризового управління на підприємствах та надано рекомендації щодо поведінки підприємств в умовах економічної кризи.

In the paper, the issues related to restructurization as a measure of anticrisis management of enterprises are considered; recommendations regarding the enterprise behavior under the conditions of economic crisis are giver.
Keywords: бізнес; платоспроможність; конкурентоспроможність; криза фінансова; прибуток