Кричковська, Лідія ВасилівнаАнан'єва, Валерія ВікторівнаОвчарова, К. В.Бєлінська, Анна Павлівна2020-04-272020-04-272015Вплив антиоксидантів рослинної сировини на стабільність до окиснення олійної основи / Л. В. Кричковська [и др.] // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 3-й Междунар. науч.-практ. конф., 15-16 октября 2015 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : ХНАДУ, 2015. – С. 217-219.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/45926ukполіненасичені жирні кислотибіологічно активні сполукипероксидне числоолійна основакупажована оліясоуспродуктВплив антиоксидантів рослинної сировини на стабільність до окиснення олійної основиThesis