Формування та використання інноваційного потенціалу в сучасних економічних умовах - Тарасенко, О. Ю.; Тарасенко, Д. Л. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджено систему формування та використання інноваційного потенціалу держави та галузі. Доведено, що інноваційний потенціал формується тільки у сфері нематеріального виробництва, а використовується у сфері як матеріального, так і нематеріального виробництва.

In this article the system of formation and use of innovative potential of the state and industry. Proved that the innovative potential is formed in the non-production only, and it is used in both material and non-material production.
Keywords: потенціал науковий; потенціал науково-технічний; виробництво матеріальне; виробництво нематеріальне; innovation potential; scientific potential; technical potential; material production; non-material production