Особливості впливу на особистість за допомогою політичної реклами - Підбуцька, Ніна Вікторівна; Єркова, В. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті проведено аналіз феномену політичної реклами. Розкриті різноманітні варіанти психологічного впливу: зараження, навіювання, вплив, які активно використовуються у політичній рекламі

In the article is conducted analysis of the phenomenon of the political advertising. The various variants of psychological influence are exposed: infection, suggestion, influence, which are actively used in the political advertising
Рolitical advertising as the special psychological phenomenon
Keywords: психологічний вплив; переконання; психологічне зараження; наслідування; навіювання