Моделювання систем руху інформаційних потоків в програмах розвитку транспорту та логістики - Грисюк, Ю. С.; Лабута, А. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
Пропонується побудова інформаційної моделі управління цільовими програмами в галузі транспорту та логістики з використанням методології IDEF.

It is proposed to build an information model for managing targeted programs in the field of transport and logistics methodology using IDEF.
Keywords: інформаційна модель; цільова програма; методологія IDEF; information model; target application; transport; methodology; IDEF