Бухкало, Світлана ІванівнаІглін, Сергій ПетровичКопейченко, Євген АндрійовичНазаренко, Марина ВолодимірівнаНіколаєва, О. О.2024-01-072024-01-072023Комплексне викладання дисциплін Харчова хімія та Сучасні технології харчування в НТУ "ХПІ" / С. І. Бухкало, С. П. Іглін, Є. А. Копейченко, М. В. Назаренко, О. О. Ніколаєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 519.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72690ukвикладання дисциплінНТУ "ХПІ"Харчова хіміяСучасні технології харчуванняГотельно-ресторанна справаЗагальна технологія харчової промисловостікомплексні дослідженняінтенсифікація технологічних процесівкомплексна обробка сировиниресурсозбереженняКомплексне викладання дисциплін Харчова хімія та Сучасні технології харчування в НТУ "ХПІ"Article