Механізм комерціалізації інтелектуального потенціалу машинобудівного підприємства - Марчук, Леся Сергіївна (ФО-П Кравченко Я. О., 2019)
Використання об'єктів інтелектуальної власності у господарсько-правовій діяльності машинобудівного підприємства здійснюється шляхом комерціалізації. В цьому процесі активну роль відіграють чотири учасники, а саме: автор об’єкту інтелектуальної власності, партнер, менеджер, інвестор. Сам механізм комерціалізації являє собою відтворення руху інтелектуального капіталу з ціллю одержання кінцевого продукту.
Keywords: інтелектуальні ресурси; інтелектуальна власність; фактори виробництва; капітал