Трудовий потенціал бізнес-лідера - Мороз, Володимир Михайлович (ДП "НВЦ Пріоритети", 2016)
Публікацію здійснено у межах Проекту Програми TEMPUS «Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту» (ELITE – Education for Leadership, Intelligence and Talent Encouraging).

This publication has been funded with support from the European Union. The publication reflects views only of the authors, and the Union cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
Keywords: трудовий потенціал суспільства; трудовий потенціал організації; система організаційних ресурсів; лідерські якості; трудові можливості; ресурсне забезпечення; організаційний розвиток; управлінська діяльність; робоча сила; лідери