Ефективність торгівлі з європейськими компаніями - Нестеров, Дмитро Олександрович; Клименко, Маргарита Андріївна (Сумський державний університет, 2024)
Дослідження показує, що торгівля з європейськими компаніями є важливою складовою міжнародного бізнесу, і обсяги торгівлі зростають з року в рік. Торговельні угоди, укладені між різними країнами та регіонами, грають велику роль у сприянні розвитку та підтримці торгівлі з європейськими компаніями.
Keywords: торгівля; торгівельні угоди; зони вільної торгівлі; європейські компанії; стандарти якості; стандарти безпеки