Шліфувальний круг - Гуцаленко, Юрій Григорович; Севидова, Олена Костянтинівна; Степанова, Ірина Ігорівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2015)
Шліфувальний круг містить алюмінієвий корпус і напресоване на нього сталеве кільце з алмазоносним шаром на металевій зв'язці. На внутрішній поверхні насадового отвору сформоване оксидне діелектричне покриття.
Keywords: патент; модель корисна; машинобудування; обробка металів; різання; інструмент алмазно-абразивний; ізоляція; діелектрик