Правознавство - Гаєвая, Олександра Валентинівна; Гаряєва, Ганна Михайлівна; Кузьменко, Олександр Васильович; Лисенко, Ірина В'ячеславівна; Перевалова, Людмила Вікторівна; Ткачов, Максим Михайлович (ФОП Панов А. М., 2026)
Навчально-методичний посібник націлений на засвоєння студентами основ правових галузей нашої держави, зокрема конституційного, цивільного, сімейного, трудового, адміністративного, кримінального права України, засад академічної доброчесності та протидії корупції. Призначено для студентів денної, дистанційної та заочної форм навчання усіх спеціальностей для забезпечення вивчення правової дисципліни «Правознавство».
Keywords: навчально-методичний посібник; правознавство; право; теорії права; конституційне прав; цивільне право