Переклад конотативної лексики в рамках конфронтатиних стратегії з емоційно-стилістичним забарвленням - Гулієва, Діна Олександрівна (My University, 2019)
У даній статті розглянуті проблеми перекладу конотативної лексики, в різних тактиках конфронтаційної стратегії на матеріалі кінодискурсу.
Keywords: конотація; кінодискурс; конфронтаційна стратегія; емоційно-стилістичне забарвлення