Комерційна цінність технологій при державному фінансуванні їх розробки - Кобєлєва, Анна Валеріївна (My University, 2022)
Проведено дослідження існуючої в Україні стандартної моделі процесу комерціалізації наукових досліджень, які частково або повністю фінансуються з державного або місцевого бюджету. Такого роду модель відображається в державній політиці та підтримується ключовими гравцями в науковому співтоваристві, секторі венчурного капіталу, а також серед патентних повірених і юристів.
Keywords: технології; інновації; комерційний потенціал; фінансування; промислові підприємства; інтелектуальна власність