Умови праці лікарів у спеціалізованих лікарнях у період COVID карантину - Артюхов, Д. В.; Райко, Валентина Федорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розглянуті умови роботи лікарів в умовах карантину.

The working conditions of doctors during quarantine are considered.
Working conditions of doctors in specialized hospitals during the COVID quarantine
Keywords: COVID; професійні захворювання; умови праці; засоби індивідуального захисту; occupational disease; working conditions; personal protective equipment