Передача ионосферной информации по радиоканалу - Чаган, А. Е.; Пуляев, Валерий Александрович (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглядається приклад розробки системи передачі по радіоканалу цифрової інформації у вигляді радіолокаційних даних.

In article the example of system engineering of radio transmission of digital information for processing radar data.
Keywords: радиолокационные системы; радар НР; сервисные информационные системы; специализированные системы передачи; параметры ионосферы