Дослідження міжнародних стратегій економічного розвитку в умовах глобалізації - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Подрез, Ольга Іванівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що глобалізація охопила соціокультурний розвиток народів світу, технологічний і демографічний розвиток і стала можливою завдяки науково-технічному прогресу і різкому зростанню ролі знань та інформації в сучасному суспільстві. Це позначилося на швидкості розвитку різних економічних систем.
Keywords: глобалізація; міжнародний бізнес; розвиток; стратегії; оцінювання; інноваційна діяльність