К построению банка моделей аудита - Фирас Сами Махмуд Аль Саайда (НТУ "ХПИ", 2005)
Проаналізовано механізм оцінювання ефективності технологічних нововведень. Розглянуто мультиплікативну модель аудита інноваційного проекту. Зазначено границі її застосування. Запропоновано методику її використання. На конкретному прикладі показана працездатність моделі і можливість включення в банк моделей аудита.
Keywords: аудит инновационного проекта; технологические нововведения; эффективность инновации; инновационный проект; бизнес-план