Історичний розвиток гуманізму: теогуманізм, теотрансгуманізм, постгуманізм - Косс, Андрій Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Постгуманізм – це гуманізм епохи технологій, до якого входить трансгуманізм, який входить в усі етапи гуманізму, але змінює свій зміст та історичні форми.
Keywords: трансгуманізм; трансгуманістичні тенденції; постгуманізм