Аналіз відповідності параметрів продукції потребам споживачів при прийнятті управлінських рішень - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, 2007)
Визначено напрями управління асортиментом продукції, комплекси господарських рішень з управління асортиментом продукції. Наведена уніфікована методика сумісного аналізу потреб споживачів, яка дозволяє корегувати параметри продукції згідно новим потребам споживачів.
Keywords: споживачі; асортимент; потреби; управлінські рішення