Методи створення індивідуальних інтерактивно-аналітичних систем для тривалого контролю та аналізу біомедичних показників - Дорош, О. І.; Кучмій, Г. Л.; Дорош, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглянуто концепцію проектування інтерактивних медичних інформаційно-аналітичних систем комбінованого типу для аналізу та тривалого контролю біомедичних показників, що характеризують стан здоров’я людини. Система орієнтована на індивідуальне використання, має модульну структуру та програмно реалізована із веб-інтерфейсом, доступним через мережу інтернет. Розглянуто два метода програмної реалізації системи з використанням технологій GWT, HTML, CSS та бази даних MySQL.

The article considers the concept of designing interactively medical information analytical systems of the combined type for long controls of human health parameters. System The system has a modular construction and software is implemented with a Web interface accessible via the Internet. We consider Two methods of program implementation system are considered. Promising technologies is the use of GWT, HTML, CSS and database MySQL.
The methods of designing of individual interactively-analytical systems for long control and analysis of biomedical indexes
Keywords: медичні інформаційно-аналітичні системи; експертні системи; лікарі; analysis; control; biomedical indexes