Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку" - Стригуль, Лариса Станіславівна; Строков, Євген Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Відповідно до навчального плану студенти денного і заочного відділень відвідують лабораторні заняття за курсом "Інформаційні системи і технології обліку та аудиту". Ціль роботи - закріпити знання студентів по розділах курсу, розвити навички оволодіння роботи із програмним забезпеченням "1С:Бухгалтерія". Всі лабораторні заняття повинні бути законспектовані по окремих тематиках і розділах курсу. У ході вивчення програмного забезпечення "1С:Бухгалтерія" передбачені два модульних контролі для перевірки й закріплення отриманих знань. Модульні контролі проводяться по тестовій системі, запропонованою розробниками "1С:Бухгалтерія", за допомогою тестової програми розробленою викладачами кафедри економічного аналізу та обліку. Для підготовки до іспиту студентам необхідно також вивчити теоретичну основу курсу "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку", викладеної в контрольних питаннях по дисципліні, наведених у даному методичному посібнику в додатку А.
Keywords: аналітичний облік; сервісні можливості програми; настроювання програми; журнал документів; журнал проводок; план рахунків