Підвищення ефективності інноваційної діяльності на основі удосконалення підходу до оцінки та відбору інноваційних проектів - Кучинський, Володимир Анатолійович; Коробка, Н. А. (НТУ "ХПІ", 2011)
Запропоновано методичний підхід до оцінки та відбору інноваційних проектів для їх впровадження, який допоможе підвищити ефективність інноваційної діяльності підприємства.

The methodical going is offered near an estimation and selection of innovative projects for their introduction, which will help to promote efficiency of innovative activity of enterprise.
Keywords: процес інноваційний; механізм реалізації; критерії оцінки; потенціал інноваційний; стратегія інноваційна