Моделювання роботи наземного радіомаяку системи TACAN - Янковський, О. А.; Філіппов, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є розробка електронної системи, що моделює роботу антеної системи TACAN при визначенні азимутального положення літака. Результатом проведеної роботи стала розробка електричної принципової схеми, перевірка її функціонування у програмі Multisim, виготовлення схеми на макетній платі. Проведені потім дослідження показали правильну роботу виготовленої системи.
Keywords: інформаційні технології; комп'ютерний комплекс; радіонавігаційна система; навігація