Методичні вказівки до практичного заняття 2 "Оформлення основної документації з підготовки щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці" - Горбенко, Вероніка Володимирівна; Кузьменко, Олена Олексіївна; Макаренко, Вікторія Василівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Мета роботи: набуття практичних навичок щодо оформлення необхідних документів при проведенні чергової атестації на підприємстві. Роботу виконують у вигляді ігрового заняття, на якому: 1) у студентів формуються і закріплюються знання з обов’язків і послідовності дій посадових осіб, які є членами атестаційної комісії; 2) студенти вчяться оформляти наказ "Про проведення чергової атестації робочих місць за умовами праці". В ігровому занятті беруть участь студенти, які прослухали лекційний матеріал на тему "Порядок проведення Атестації робочих місць за умовами праці".
Keywords: зміст звіту; контрольні запитання; атестаційна комісія; організація робочого місця; витрата робочого часу