Використання філософії бенчмаркінгу для управління якістю навчального процесу - Гончаренко, Тетяна Євгенівна; Беркутова, Тетяна Іванівна (Миколаївський національний університет ім. В. О. Сухомлинського, 2006)
У статті розглянуто проблему використання філософії бенчмаркінгу з метою управління якістю навчального процесу.

In the article the problem of the use of philosophy of benchmarking is considered with the purpose of quality management of educational process.
Use of the benchmarking philosophy for quality management of educational process
Keywords: Болонський процес; система освіти; конкурентний бенчмаркінг; внутрішній бенчмаркінг; вищі навчальні заклади; educational process; benchmarking; Bologna process; higher education institutions