Дослідження наслідків Євроатлантичної інтеграції України - Ткачова, Надія Петрівна; Масалаб, Олександр Васильович (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
У доповіді досліджуються політичні, економічні, соціальні та безпекові наслідки процесу Євроатлантичної інтеграції України. Аналізуються ключові етапи співпраці України з Європейським Союзом (ЄС) та Організацією Північноатлантичного договору (НАТО), а також їхній вплив на внутрішню політику та міжнародне становище країни. .
Keywords: інтеграція; ЄС; міжнародні відносини; публічне управління; Україна