Розвиток менеджменту в сучасній Україні: першочергові виклики - Данько, Тарас Володимирович (My University, 2022)
З точки зору економічного розвитку будь-якої країни важливого значення набувають здатності її національної науково-освітянської спільноти в галузі менеджменту відповідати потребам та вимогам її соціально-економічного розвитку та адаптуватися до змін навколишнього світу. Саме тому актуального значення набуває діагностика першочергових викликів для цієї спільноти в Україні в умовах прискорення глобальних змін, які ми спостерігаємо в сучасному світі.
Keywords: суспільна роль менеджменту; науково-освітянська спільнота; четверта промислова революція; інституційний підхід; глобальні зміни; інституціоналізм; інституціональний підхід