Підготовка вихідної інформації для системи автоматизованого проектування модульних технологічних процесів - Думанчук, М. Ю. (НТУ "ХПІ", 2009)
The article deals with describe machine parts are based on modular technology.
Подготовка исходной информации для системы автоматизированного проектирования модульных технологических процессов
Keywords: принцип модульної технології; образ деталі; початкові дані; трудомісткість