Бєлих, Ірина АнатоліївнаКапустян, Л. В.Огурцов, Олександр Миколайович2020-03-032020-03-032019Бєлих І. А. Удосконалення біотехнології виробництва L-аспарагінової кислоти / І. А. Бєлих, Л. В. Капустян, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 208.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44724ukамінокислотиаспартазна активністьоцтова кислотабіокаталізаторУдосконалення біотехнології виробництва L-аспарагінової кислотиThesis