Діджиталізація процесу організації персоналу - Нечепоренко, Денис Анатолійович; Остапенко, Денис Сергійович; Косенко, Андрій Васильович (Спілка автоматизаторів бізнесу, 2025)
В доповіді доведено, що перехід до цифрової економіки передбачає не лише широке впровадження інформаційних технологій, а й зміну організаційного та управлінського мислення. Нове мислення змінює те, як ми організовуємо, керуємо та контролюємо. Віртуальна команда наділена високим ступенем незалежності, представлені тільки можливості і терміни (замовлення, проект). Члени команди самостійно розподіляють, планують і контролюють всі види робіт.
Keywords: інформаційні технології; персонал; термінологія; розвиток; економіка; вдосконалення; планування; контроль; підприємства