Формування бренд-стратегії навчального закладу - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Мирошник, Тетяна Олегівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
В доповіді доведено, що бренд навчального закладу створює нематеріальну цінність, яка виражається у високій репутації, привабливості для студентів і партнерів, а також можливості залучення інвестицій. Навчальні заклади з сильним брендом мають кращі можливості для залучення абітурієнтів, викладачів та роботодавців, що сприяє підвищенню якості освітнього процесу та зростанню попиту на їхні послуги.
Keywords: бренд; стратегія; університети; навчання; ефективність; ринок; позиціонування