Трансфер технологій: реалії сьогодення - Романчик, Тетяна Володимирівна (Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського, 2016)
Висвітлено основні проблеми, що перешкоджають створенню системи трансферу вітчизняних технологій та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: трансфер технологій; інноваційний потенціал; інноваційні розробки