Моделювання викладацької діяльності у технічному університеті - Чепела, С. П.; Бельорін-Еррера, Олександра Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є розгляд підходів до розроблення математичної моделі процесу викладацької діяльності у технічному університеті.
Keywords: вища освіта; педагогічна діяльність; педагогічна праця; моделювання педагогічних процесів; обчислення рейтингу викладачів; автоматизовані системи управління