Формування педагогічної культури майбутнього вчителя - Нор, К. Ф. (НТУ "ХПІ", 2010)
Автор розглядає проблеми формування педагогічної культури майбутнього педагога. На основі аналізу педагогічної спадщини В. О. Сухомлинського і власного досвіду автор розкриває шляхи реалізації даної проблеми

This article deals with the problems of development of professional culture of future teacher. The author reveals the ways of realization of this base of analysis his own experience and pedagogical heritage of V. O. Suchomlinskiy
Developing of prospective teacher’s pedagogical culture
Keywords: педагогічна освіта; професійно-педагогічна підготовка; самореалізація; комунікативна культура; культура мовлення; дискусійне спілкування; педагогічна спадщина