Облік витрат для безперервного вдосконалення діяльності в системі стратегічного управлінського обліку - Кузнецова, Світлана Олександрівна; Москаленко, Г. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуто теоретичні, концептуальні, методичні та прикладні аспекти обліку витрат для безперервного вдосконалення діяльності в системі стратегічного управлінського обліку. Визначено основні принципи функціонування таких підходів як: калькулювання життєвого циклу, цільове калькулювання і калькулювання для безперервного вдосконалення.

The article examines the theoretical, conceptual, methodological and applied aspects of cost accounting for continuous improvement in the strategic management accounting. The basic principles of such approaches as: calculation of life-cycle costing and target calculation for continuous improvement.
Cost accounting for continuous improvement activities within the strategic management accounting
Keywords: калькулювання; управління; підхід; метод; accounting; costs; calculation; management; approach; method