Перспективи програми подвійого диплому - Райхлінг, Петер; Новік, Ірина Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді доведено, що програми подвійного диплому — це стратегічний напрям модернізації вищої освіти в Україні. Вони підвищують мобільність студентів, сприяють розвитку людського капіталу та формують нову якість освітнього середовища з орієнтацією на світові стандарти.
Keywords: подвійні дипломи; спеціальності; зарубіжні університети; методика; система вищої освіти; навчання; умови