Атестація робочих місць за умовами праці під час воєнних дій - Коржов, М. А.; Кузьменко, Олена Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розглянуті особливості проведення атестації робочих місць за умовами праці під час воєнних дій в Україні. The features of conducting workplace certification according to working conditions during military operations in Ukraine are considered.
Workplace certifications under working conditions during war actions
Keywords: атестація робочих місць; умови праці; воєнний стан; виробничий травматизм; attestation of workplaces; working conditions; martial law; industrial injuries