Залежність ступеня набрякання еластомерів від температури - Шевченко, Олена Борисівна; Попитайленко, Дарина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Метилові естери жирних кислот перспективне альтернативне та екологічне паливо. Однак одним з його основних недоліків є несумісність з конструкційними матеріалами паливної системи. Досліджено стійкість різних еластомерів до агресивного впливу сумішевого палива з МЕЖК.
Keywords: екологічні види палива; конструкційні матеріали; агресивний вплив; дослідження; зниження міцності; сучасні технології; сумісність