Складові ефективності діяльності промислового підприємства - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Національна академія Національної гвардії України, 2024)
В доповіді доведено, що оцінка економічної ефективності знаходить важливе місце у всій системі менеджменту підприємства, так яке представлявляє собою раціональний інструмент для забезпечення ефективної діяльності підприємства. Результати оцінювання складають базу для прийняття рішень топ-менеджменту, крім того, вони використовуються як для планування стратегічних, так і для тактичних цілей. Проведене дослідження може бути теоретичною базою для оцінювання ефективності виробничо-комерційної діяльності промислового підприємства, пошуку раціональних напрямкiв її покращення та прийняття важливих управлінських рішень у виробничій сфері.
Keywords: економічна ефективність; економіка; стратегічні зміни; конкурентоспроможність; промислові підприємства