Умови, чинники та резерви підвищення ефективності використання трудового потенціалу - Побережна, Наталія Миколаївна; Куліш, І. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглядаються питання пов’язані з необхідністю визначення шляхів та напрямків підвищення ефективності використання трудового потенціалу України. В роботі дана класифікація резервів за місцем їх утворення.

The article discusses issues related to the need to identify the major routes and destinations associated with making better use of labour potential of Ukraine. The classification of reserves at their place of education.
Keywords: людина; виробництво; персонал; людський капітал; кадровий потенціал; класифікація резервів