Дискусії навколо питання зародження книгодрукування в Україні - Шишкіна, Євгенія Костянтинівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглядається книгодрукування у дофедорівський період. Здійснюється джерельний аналіз видань І. Федорова.
Keywords: книгодрукування; друкарня; Дропан С.; Федоров Іван