Технології розробки комп'ютерних ігор - Бреславець, Віталій Сергійович (Друкарня Мадрид, 2018)
Довідник модуля "Технології розробки комп'ютерних ігор" написаний згідно з останніми освітньо-кваліфікаційними вимогами до підготовки бакалаврів зі спеціальності "Інформаційні технології". З урахуванням кредитно-модульної системи навчальна дисципліна формується як система змістовних модулів. Довідник модуля складається з інформації стосовно модуля та критеріїв оцінювання, лекційних та лабораторних робіт. Призначено для студентів всіх спеціальностей вузів, викладачів курсу "Технології розробки комп'ютерних ігор", фахівців у галузі "Інформаційні технології", які підвищують кваліфікацію.

The "Technology of Computer Games Development" module manual is written in accordance with the latest educational and qualification requirements for the preparation of bachelors in the "Information Technologies" specialty. Taking into account the credit-module system, the discipline is formed as a system of content modules. The module manual consists of information on the module and criteria for evaluation, lecture and laboratory work. It is intended for students of all specialties of higher educational establishments, lecturers of the "Technologies of development of computer games" course, specialists in the field of "Information technologies", who improve qualification.
Technology of Computer Games Development
Keywords: ігрові програми; комп'ютерні ігри; інформаційні технології; програмне забезпечення; психологія комп'ютерних ігор; тривимірна графіка; графіка комп'ютерна