Інвестиційне забезпечення впровадження інновацій на промисловому підприємстві з урахуванням ризиків - Горовий, Дмитро Анатолійович; Івахненко, Андрій Володимирович; Манойленко, Олександр Володимирович (Видавець Іванченко І. С., 2023)
В монографії розглянуто комплекс питань, пов'язаних з інвестиційним забезпеченням впровадження інновацій на промисловому підприємстві з урахуванням ризиків. Для цього уточнено понятійний апарат щодо інвестиційного забезпечення впровадження інновацій, удосконалено класифікацію ризиків, пов'язаних із інвестиційним забезпеченням впровадження інновацій на промисловому підприємстві. В роботі запропоновано методичні положення щодо оцінки та прогнозування рівня забезпеченості підприємства інвестиційними ресурсами впровадження інновацій, що поєднує результати оцінки та аналізу капіталізації підприємства, визначеності достатності власного капіталу та можливості залучення традиційних інвестиційних джерел, з подальшим прогнозуванням їх зміни. Для студентів, аспірантів, спеціалістів в галузі менеджменту.
Keywords: монографія; інвестиції; інвестиційне забезпечення; промислове підприємство; ризики; впровадження інновацій