Формування етичних норм конкуренції в рамках соціальної відповідальності міжнародного бізнесу - Мехович, Сергій Анатолійович; Кузьминський, А. М.; Адельшин, Ш. Ю. (Інтерсервіс, 2024)
В доповіді підкреслюється важливість та актуальність соціальної відповідальності для успіху міжнародного бізнесу та успішній протидії незаконній конкуренції. Пропоновані нами аспекти є дуже важливими для підтримки довгострокової стійкості та конкурентоспроможності компаній. Такого роду стратегія дозволяє бізнесу створювати вплив на своє оточення, а також забезпечує внутрішню стабільність і залучення ключових ресурсів, які необхідні для досягнення успіху.
Keywords: конкуренція; міжнародний бізнес; соціальна відповідальність; етичні норми; промислові підприємства