Attitudes and practices in collaborative learning in Ukraine - Belomitseva, А. А.; Zaslavskaya, Е. М.; Danko, Taras (НТУ "ХПІ", 2010)
Стяття присвячена підсумкам досліджень в галузі розповсюдження спільного навчання в основних університетах Харкова та факторів, що впливають на його ефективність.
Keywords: interactive technologies; collaborative learning; traditional lectures; team-work