Вплив глобалізаційних процесів на гармонізацію системи обліку і звітності - Ситник, Є. Г.; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Глобалізаційні процеси виступають потужним драйвером в оновленні та переформатуванні багатьох систем життєдіяльності, в тому числі і систем обліку та звітності. В умовах глобалізаційних змін основні напрями розвитку системи бухгалтерського обліку та звітності мають враховувати системний, нормативний, інформаційний, комунікаційний фактори впливу.
Keywords: система обліку; звітність; глобалізація; гармонізація