Аналіз зміни характеристик вугільних шламів в умовах тривалого зберігання - Білецький, Володимир Стефанович; Самилін, Валерій М.; Сергєєв, Павло Всеволодович (Донецький державний технічний університет, 2001)
Досліджено поверхневі функціональні групи та залежність товщини оксі-плівки на вугільній поверхні від тривалості його зберігання.
Keywords: вугільні шлами; перезбагачення шламів; поверхневі функціональні групи; мулонакопичувачі; відстійники