Інтелектуально-інноваційний розвиток сучасного підприємства як фактор забезпечення загальної ефективності менеджменту - Марчук, Леся Сергіївна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2020)
При здійсненні основних управлінських функцій особливу роль відіграють комунікації, які представляють собою інформаційні ресурси підприємства. Саме комунікація допомагає промисловому підприємству приймати оптимальні управлінські рішення. Тому в стратегічних концепціях розвитку підприємств переважають інновації в сфері інформаційних систем, що в свою чергу сприяє забезпеченню загальної ефективності менеджменту.
Keywords: менеджмент; технології; інтелектуальний потенціал; ноу-хау